Wellnox RÅ

Denna verksamhet ligger normalt sett inte på sträckan, men servar er glatt vid den temporära kontrollen efter 20,5 km:-) Dessutom kommer ett antal bag-in-box finnas utställda längs sträckan som extrapris för vem som helst att ta längs banan;-)

Wellnox är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Det pågår mycket och intensiv forskning idag inom en mängd områden och det diskuteras flitigt hur det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa.

Intresset föddes i samband med att Thomas, en av grundarna, fick en hjärtinfarkt sommaren 2013. Thomas har genetiska förutsättningar och han började noga studera vilka faktorer som faktiskt kan påverka för att inte råka ut för samma sak igen. Han mådde dessutom dåligt av medicineringen. Det var så Thomas kom i kontakt med medicine doktor Olle Haglund och professor Karl E. Arfors, samt Mats Tärning som idag står bakom initiativet Wellnox.

De tror genuint på idén och vill sprida kunskapen och tillgången till så många som möjligt. De värnar om enkelhet och äkthet, och bara de bästa råvarorna är bra nog. De strävar efter att så långt det är möjligt inte ha några som helst tillsatser i dryckerna.

Deras ambition är att i framtiden komplettera med ytterligare naturliga produkter som vi vet efterfrågas.